Scroll Top

Recreatiegrond kopen

Investeren in recreatiegrond

Toerisme in eigen land zit opnieuw volledig in de lift en daar kan u mee op inspelen door te investeren in een recreatiegrond. We hebben er allemaal nood aan om af en toe te ontsnappen uit de alledaagse drukte. Investeren in recreatiegrond kan voor eigen ontspanning zijn of als investering om later te verhuren.

Recreatiegrond kopen inviva

Waarom een recreatiegrond kopen?

In ons dichtbebouwd land is het aantal beschikbare gronden beperkt waardoor een grond een belangrijke intrinsieke waarde heeft en behoudt doorheen de tijd.

Een grond aankopen is traditioneel een stabiele investering. Door de schaarste aan recreatiegronden kan u op termijn op een veilige manier een mooie toename in waarde verwachten. Als er plannen zijn om de omgeving van een recreatiegrond verder te ontwikkelen, vormt dat een extra troef.

Daarnaast is een investering in een recreatiegrond een bijkomende mogelijkheid om uw totale investeringsportefeuille te diversifiëren. Een recreatiegrond is tastbaar en volgt niet altijd de trends van andere investeringen waardoor u uw risico spreidt.

Zoals bij elke bouwgrond voor projectontwikkeling is een uitvoerig onderzoek naar de mogelijkheden noodzakelijk alvorens u een recreatiegrond koopt. Voldoende kennis en een duidelijke visie zijn essentiële elementen die uw investering rendabel maken. Inviva heeft die expertise en biedt u de opportuniteit te investeren in aantrekkelijke recreatiegronden.

 

Recreatiegrond te koop in de Ardennen

Een weekendje wandelen of een sportieve vakantie, in de Ardennen vinden liefhebbers van erfgoed, natuur of avontuur altijd hun gading. Het authentieke kader maakt van de Ardennen een aantrekkelijke regio voor toerisme. Die aantrekkingskracht creëert tegelijk opportuniteiten voor investeerders. Door de aankoop en ontwikkeling van een recreatiegrond in de Ardennen reikt u toeristen nieuwe mogelijkheden aan die op hun beurt het toerisme verder aantrekken.

Uiteraard is het essentieel om de recreatiegrond zorgvuldig te kiezen. Via Inviva krijgt u toegang tot unieke gronden in de Ardennen en kan u mee investeren in de ontwikkeling ervan. Met onze ervaring en door out of the box te denken onderscheiden onze projecten zich van anderen. Daar kan u mee van profiteren. Benieuwd naar ons aanbod en onze aanpak? Maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Bent u niet op zoek naar een recreatiegrond als investering, maar bent u wel de eigenaar van een recreatiegrond? Ook als u overweegt om uw grond te verkopen aan een projectontwikkelaar, vindt u in Inviva een geschikte en betrouwbare partner.

Recreatiegrond kopen via Inviva

Inviva is een projectontwikkelaar met jaren ervaring waarbij kopers en verkopers steeds kunnen rekenen op een totaalaanpak. Elk project is uniek en vergt een doordachte visie in combinatie met een doorgedreven expertise. Die benadering legt de basis voor het succes van onze vele realisaties.

Omdat we steeds op zoek gaan naar interessante opportuniteiten breiden we ons portfolio uit naar recreatieve projecten. Recreatiegronden bieden ruimte voor ontspanning, activiteiten en culturele evenementen. De toenemende vraag naar recreatievoorzieningen en het toeristisch potentieel vormen de ideale mix voor investeerders. 

Bent u geïnteresseerd om in dit uniek type vastgoed te beleggen, neem dan contact op en ontdek hoe u kan investeren met een slimme insteek door een recreatiegrond te kopen.

Recreatiegrond kopen Inviva