Scroll Top

Over ons

App_110_C004_Post_LightMix-Interactive
Wie zijn we?

INVIVA is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2015 werd opgericht door Frederic De Medts en Christophe De Wit. INVIVA is weliswaar een jong bedrijf, maar we beschikken over de nodige ervaring als vastgoed investeerdersvastgoed beheerders en project ontwikkelaars. INVIVA staat voor INVesteren In VAstgoed!

Wij bieden een totaalpakket voor investeerders, verkopers en kopers. De kernbegrippen die we bij ieder project hanteren, zijn wonen, beheren en innoveren. Die kernbegrippen worden bij ieder project opnieuw afgetoetst voor ieder facet van de vastgoedmarkt.

Vastgoed investeerder met een visie

Heeft u een bouwgrond te koop of bent u op zoek naar een betrouwbare vastgoed investeerder als partner? Dan is INVIVA de ideale match. Wij prospecteren en selecteren zelf de ideale projectgronden en werken het complete concept uit.

Bij ieder project gaan wij voor hoge kwaliteit, zowel in het ontwerp als in de uitvoering en aflevering van de vastgoed projecten. Ook onze relatie met potentiële kopers en klanten is een aspect waar we bijzonder veel waarde aan hechten.

App_110_C001_Post_LightMix Interactive
M_Cam_007_Post_LightMix-Interactive
Project ontwikkelaar voor vastgoed projecten

Nadat we de perfecte projectgronden hebben geselecteerd, zorgen we voor interessante projecten die we zelf compleet uitwerken. Project ontwikkeling en het bouwen van innovatieve projecten is complex. Het gaat veel verder dan het kiezen van de vloerbekleding of de keuken. Wij hebben er ons vak van gemaakt en volgen alle nieuwigheden continu op.

Zo zijn we perfect op de hoogte van alle nieuwe producten, technieken en wetgevingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de formaliteiten. Dat doen wij graag voor u!

In al onze projecten hebben de klanten en uiteindelijke kopers veel inspraak in de afwerking en indeling van hun toekomstige woning of investeringsvastgoed. Wij bouwen woningen voor dromers, minimalisten of modernisten. U kiest zelf de stijl en afwerking! Het enige wat u zelf nog moet doen, is verhuizen!

INVIVA - Uw partner voor ieder vastgoedproject

INVIVA is een dynamisch bedrijf met een visie voor de toekomst. We hebben een ruime ervaring met vastgoed en voelen ons helemaal thuis in ieder vastgoedproject, of het nu om een investering gaat of eerder om vastgoedmanagement of project ontwikkeling. Dankzij onze totaalaanpak blijven we voortdurend in volle expansie.

M_Cam_006_Post_LightMix-Interactive
INVIVA

Onze focus ligt voornamelijk op de Belgische markt, maar ook internationale projecten en opportuniteiten worden onder de loep genomen en met veel interesse geëvalueerd. Bekijk zeker even onze afgewerkte projecten of neem meteen contact op om de mogelijkheden te ontdekken!