Scroll Top

Waarom INVIVA?

M_cam_020-overview-_Post_LightMix-Interactive

Waarom kiezen voor ons?

INVIVA is een jong en dynamisch bedrijf met oog voor de toekomst. We beschikken over een ruime ervaring op gebied van vastgoed, maar bekijken ieder project met een open geest. Zo zorgen we ervoor dat de klant of koper steeds centraal staat!

Geen onverwachte verrassingen voor uw budget!

Wanneer u een budget voorop stelt, is het belangrijk om dat budget te respecteren. Het voorop gestelde budget wordt strikt gecontroleerd, samen met de planning die we opstellen. Wanneer uw wensen toch duurder blijken te zijn dan verwacht, zoeken we samen met u naar de best mogelijke oplossing.

Inspraak in indeling en afwerking

Bij INVIVA staat de klant centraal. Bij ieder bouwproject of renovatieproject heeft u, als klant, inspraak in de indeling en afwerking van het bouw project. We informeren u over de mogelijkheden en voorzien u van professioneel advies betreffende de haalbaarheid en kostprijs van uw droomproject.

Energiezuinig bouwen

Energiezuinige woningen en Bijna Energie Neutrale woningen zijn vandaag de dag de norm. Bij INVIVA speelt het begrip ‘energie’ een cruciale rol in ieder project. U mag er dan ook van uit gaan dat ieder project dat bij INVIVA op de tekentafel ontworpen wordt, ruim voldoet aan de hedendaagse energiezuinige normen.

App-D-1-17_C003_Post_LightMix-Interactive
App-D09-view-4_Post_LightMix-Interactive

Correcte planning en tijdschema

Een correcte planning en een realistisch tijdschema is één van de aspecten die we bij INVIVA erg belangrijk vinden. Bij het opstellen van onze planning houden we alle aspecten van de procedure in het achterhoofd. We zijn goed op de hoogte van de nodige tijd voor ieder deel van het project en kunnen u zo een realistische deadline aanbieden.

Moest er toch ergens een vertraging zijn of wanneer blijkt dat één van uw wensen voor vertraging zorgt, nemen we meteen contact met u op en zoeken we een goede oplossing waarin iedereen zich kan vinden.

Discretie

Wanneer het over een investering of vastgoedproject gaat, is discretie vanzelfsprekend. Of die discretie nu nodig is omwille van financiële, commerciële of andere redenen, INVIVA is een betrouwbare partner die alle transacties in complete discretie afhandelt.

Zowat de helft van onze transacties gebeurt compleet achter de schermen en in alle stilte. Geheimhoudingsclausules en een gecontroleerde verspreiding van informatie vormen bij ons zeker geen uitzondering.

Zorgeloos bouwen of investeren

INVIVA heeft de missie om u te ontzorgen. Of u investeert in vastgoed en op zoek gaat naar een vastgoedbeheerder of u investeert in een woning voor uzelf, INVIVA neemt de moeilijke en complexe taken van u over. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering of nieuwbouwwoning!

Eén contactpersoon voor een snelle en persoonlijke service

Bij INVIVA communiceert u met één contactpersoon. Op die manier kunnen we garanderen dat die persoon volledig op de hoogte is van uw dossier. Deze beklopte en heldere structuur zorgt ervoor dat er een duidelijk communicatie kan plaatsvinden en dat beslissingen snel doorgevoerd kunnen worden.

vastgoed beheer - commercieel beheer

Kwaliteit, service en vertrouwen

Bij INVIVA maken we geen onderscheid tussen grote of kleine klanten. Iedereen mag rekenen op een kwalitatieve service, een persoonlijke aanpak en een diepgaand vertrouwen.