Scroll Top

Projectontwikkelaar vastgoed

Inviva is een ontwikkelaar voor allerhande vastgoed projecten. Wij zijn een jong en dynamisch team dat sinds het jaar 2015 verschillende projecten heeft uitgewerkt. Bij ons kan je steeds rekenen op een totaalpakket voor kopers en verkopers.

Wat voor ons de belangrijkste kernbegrippen zijn vormen ook steeds het hart van elk project. Zo houden we steeds de volgende termen in het vizier; wonen, beheren en innoveren.

App_110_C004_Post_LightMix-Interactive

Wat houdt projectontwikkeling in?

Projectontwikkeling kunt u makkelijk zien als een proces. In dit proces zal de ontwikkelaar de verschillende bepalende factoren bij elkaar brengen zoals de bouwgrond, investeerders en de uiteindelijke kopers.

Projectontwikkeling kan zowel gaan over zowel woningen en verkaveling als over commerciële panden. Alle verschillende duurzame bouwprojecten, van groot tot klein, zijn hier een mogelijkheid.

Wat doet een bouwpromotor?

De bouwpromotor is de initiatiefnemer van het hele project. Zij voorzien op eigen risico het totaalplaatje. Van ontwerp tot financiering, alle zaken binnen het project komt bij de bouwpromotor terecht.

Een projectontwikkelaar voor een bouwproject kan dus een grote meerwaarde betekenen. Zo nemen wij de begeleiding actief over van de vastgoedprojecten en werken we samen met de beste experts om uw project te realiseren. Van de aankoop tot de verkoop, wij regelen alles.

App_110_C001_Post_LightMix Interactive
M_Cam_007_Post_LightMix-Interactive

Waarom projectontwikkeling?

Bij Inviva kunt u rekenen op de beste begeleiding voor elk project. Wij leveren alle bouwprojecten af op een professionele en conforme manier. Wij respecteren steeds het vooropgestelde budget en zijn een makkelijk aanspreekpunt.

Zijn er toch wijzigingen in de plannen dan geniet u bij ons altijd van een transparante communicatie. Zo weet u dat u steeds de juiste en geïnformeerd keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op en kom te weten waarom wij de juiste match zijn. Want de juiste projectontwikkelaar voor uw vastgoed, maakt het verschil met passie en gedrevenheid.

Veelgestelde vragen

Wat doet een projectontwikkelaar vastgoed?

Een projectontwikkelaar is de partij dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en realiseren van verschillende projecten binnen de bouwsector. Dit kan variëren van een enkele woning tot een hele wijk, appartementen, kantoorgebouwen of winkelcentra. De projectontwikkelaar vastgoed zal u bij staan als expert bij het hele bouwproces en begeleidt u doorheen het hele proces.

Hoeveel verdient een project ontwikkelaar?

Wat een projectontwikkelaar verdient, is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste zal het afhankelijk zijn van de regio waar  u werkt en als tweede is ook het type projecten van invloed.

Wat is projectontwikkeling vastgoed?

Wat kan worden verstaan onder projectontwikkeling binnen de vastgoedsector, is de complete activiteit van begin tot einde. Het gaat van de aankoop tot de uiteindelijke oplevering van het gewenste bouwproject.

Waar is Inviva actief?

Onze focus ligt voornamelijk op de Belgische markt in Vlaams-Brabant, maar ook internationale opportuniteiten evalueren wij met veel interesse.

INVIVA - Uw partner voor ieder vastgoedproject

INVIVA is een dynamisch bedrijf met een visie voor de toekomst. We hebben een ruime ervaring met vastgoed en voelen ons helemaal thuis in ieder vastgoedproject, of het nu om een investering gaat of eerder om vastgoedmanagement of project ontwikkeling. Dankzij onze totaalaanpak blijven we voortdurend in volle expansie.

M_Cam_006_Post_LightMix-Interactive