Scroll Top

Vastgoedinvesteerder

vastgoedinvesteerder
Vastgoedinvesteerder

Wie zijn spaargeld op een gezonde manier beheert, legt een spaarbuffer aan om onvoorziene uitgaven op korte termijn te kunnen opvangen. Heeft u bovenop die buffer nog financiële middelen ter beschikking, dan kan u die best investeren om uw vermogen te laten groeien. Vastgoedinvesteerders kiezen voor een investering in bakstenen omdat het een van de meest betrouwbare en solide investeringsopties is.

Wat is een vastgoedinvesteerder?

Een vastgoedinvesteerder koopt onroerende goederen aan met als doel er een financieel rendement uit te halen. Vastgoed is een stabiele investering die gestaag in waarde toeneemt en, in tegenstelling tot andere financiële instrumenten, veel minder onderhevig is aan schommelingen. Bovendien kan een investeerder in vastgoed passieve inkomsten verwerven door het vastgoed te verhuren.

Vastgoedinvesteerders kunnen zowel bestaand vastgoed aankopen als investeren in nieuwe projecten. Het kan gaan om beleggingen in diverse types vastgoed, gaande van bescheiden projecten tot hele grote investeringen:

  • Appartementen, appartementsgebouwen of huizen
  • Kantoren
  • Commerciële handelspanden
  • Winkelcentra
  • Industrieel vastgoed

U kan investeren in vastgoed als individu, maar het is ook mogelijk om de aankoop van vastgoed te organiseren in een vennootschap. Wat de beste keuze is, hangt af van verschillende parameters. Bij Inviva adviseren we u hier graag in.

Vastgoedinvesteerder gezocht?

Inviva beschikt over de nodige financiële middelen om uw project te ondersteunen, ongeacht de omvang. Met jarenlange ervaring als investeerders in vastgoed zijn we op de hoogte van de markttrends en weten we hoe we uw project op de meest effectieve manier kunnen positioneren.

vastgoed investeren

Wat mag u van Inviva als vastgoedinvesteerder verwachten?

Bij Inviva zetten wij ons in om u niet alleen als investeringsmaatschappij, maar ook als partner te ondersteunen. We maken het verschil met onze professionele aanpak, en daarom kan u op ons rekenen voor een snelle beslissing, correcte afspraken en een marktconforme prijs.

Een snelle beslissing

Inviva heeft veel ervaring in het evalueren van het potentieel van projecten. Zodra we uw gebouw of projectgrond hebben bezocht, mag u van ons snel nieuws verwachten. Zijn we geïnteresseerd, dan ontvangt u meteen ook een financieel voorstel. U weet dus snel of we bereid zijn in uw project te investeren. Wij zijn een gezonde en solide onderneming met voldoende financiële slagkracht om de verkoop daarna ook snel bij de notaris te finaliseren.

Correcte afspraken

Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van elke stap van het investeringsproces. Dit betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Zo hebben we door de jaren heen een reputatie opgebouwd van een betrouwbare zakelijke partner als investeerder in projecten.

Een markconforme prijs

Bij Inviva garanderen we een marktconforme prijs die recht doet aan de waarde van uw project. Dankzij onze uitgebreide marktkennis en ervaring in de vastgoedsector zijn we in staat om u een eerlijk aanbod te doen dat gunstig is voor alle betrokken partijen.

Zoekt u een investeerder voor vastgoed in het buitenland?

Bent u op zoek naar onroerend goed investeerders voor projecten in het buitenland? Demefco heeft een uitgebreid netwerk van partners en experts over de hele wereld. We helpen u graag met het vinden van de juiste contacten om te investeren in uw buitenlands vastgoed.

 

Inviva: een investeerder in vastgoed in hart en nieren

De juiste investeerders zoeken voor vastgoed is een hele uitdaging. Voor Demefco is investeren in onroerend goed onze kernactiviteit, en dat maakt ons een betrouwbare partner om uw gebouw of projectgrond financieel te ondersteunen. We bieden niet alleen de nodige financiële middelen, maar ook strategisch advies en operationele ondersteuning om uw vastgoedprojecten te realiseren.

Veelgestelde vragen

Hoe vind je investeerders voor vastgoed?

Bent u zelf niet op zoek naar vastgoed om te investeren, maar bent u eigenaar van een projectgrond of een gebouw met potentieel en overweegt u te verkopen, dan zoekt u ongetwijfeld naar een geschikte vastgoedinvesteerder. Je kunt investeerders voor vastgoed vinden op verschillende plaatsen. Networking-evenementen, vastgoedbeurzen en online platformen bieden kansen om potentiële investeerders te ontmoeten. Daarnaast kun je ook contact opnemen met een vastgoedmaatschappij of investeringsfonds zoals INVIVA. Zorg ervoor dat je een goed doordacht investeringsplan hebt en wees bereid om je propositie duidelijk te presenteren om investeerders aan te trekken.

Welk vastgoed heeft het hoogste rendement?

Commercieel vastgoed heeft het potentieel voor mooie rendementen, maar houd rekening met het risico op leegstand en de liggingsgevoeligheid. Je kunt echter verschillende kosten doorberekenen aan huurders, zoals onderhoud van de omgeving en parkeren. Overweeg dus zorgvuldig je opties voor het hoogste rendement.

Hoe wordt u een vastgoedinvesteerder?

Om succesvol te investeren in vastgoed is het essentieel om voldoende onderzoek te voeren. Als u de vastgoedmarkt goed begrijpt en prijzen correct kan inschatten, kan u unieke opportuniteiten benutten.

Zijn vastgoedinvesteringen dan enkel weggelegd voor een select publiek? Gelukkig niet, want u kan het professionele advies inschakelen van vastgoedexperts zoals Inviva om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Bij een investering in vastgoed leeft de perceptie dat u over een groot kapitaal moet beschikken. Een bijkomend voordeel van vastgoed is echter dat u erin kan investeren met geleend geld. U hoeft dus zelf niet per se een groot kapitaal bij mekaar gespaard te hebben om toch nu al vastgoed te kunnen aankopen. U moet uiteraard wel in staat zijn om uw lening terug te betalen, maar daarvoor zou u de huurinkomsten kunnen aanwenden.