Scroll Top

Investeren in een vakantiepark

investeren in vakantiepark

Investeren in een vakantiepark

Wil je investeren in een vakantiepark? Met de uitbouw van vakantieparken trekken we opnieuw de kaart van vernieuwing en breiden we ons investeringsveld uit naar een specifieke markt: toerisme. Ontdek hoe Inviva
u als investeerder een unieke opportuniteit aanbiedt via de ontwikkeling van hoogwaardige vakantieparken en dat op basis van onze vertrouwde en beproefde aanpak.

Ontwikkelingen van investeren in een vakantiepark

We hebben de voorbije jaren met Inviva onze strepen verdiend als projectontwikkelaar in vastgoed die een totaalpakket biedt aan investeerders, kopers en verkopers. Die werkwijze trekken we door naar de toeristische sector met vakantieparkontwikkeling. Op die manier bieden we u de kans te investeren in projecten die niet enkel financieel rendabel zijn, maar die ook bijdragen aan de creatie van prachtige bestemmingen voor ontspanning en plezier.

Groeiende vraag

Het binnenlands toerisme is in opmars en daarbij worden vakantieparken steeds populairder bij vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort, recreatie en natuurlijke schoonheid. Door rechtstreeks te investeren in vakantieparken biedt u een antwoord aan de toenemende vraag naar kwaliteitsvolle vakantieaccommodaties.

Duurzaam en bewust investeren 

Naast innovatieve projectontwikkeling gaan we bij Inviva prat op duurzaamheid en respect voor de omgeving. Onze vakantieparken worden op milieuvriendelijke wijze ontworpen door gebruik te maken van groene technologieën en geavanceerde bouwpraktijken. U kan met trots investeren in vakantieparken die niet raken aan de schoonheid van de natuur.

Rendabele investering

Door het aparte karakter van een vakantiepark te combineren met de knowhow van een ervaren projectontwikkelaar als Inviva, krijgt u een uniek resultaat dat uw return on investment de hoogte injaagt. Bovendien kan u erop rekenen dat wij onze projecten afleveren binnen de vooropgestelde termijn en budgetten, zonder onaangename verrassingen.

 

 

Investeer in vakantieparken in de Ardennen

Sportieve uitdagingen, de natuurlijke schoonheid, het avontuur of de culturele rijkdom, de veelzijdigheid van de Ardennen spreekt een breed publiek aan. En dat publiek is steeds vaker op zoek naar hoogwaardige vakantieparken waar de vele troeven van de Ardennen makkelijk met mekaar te combineren zijn. Daar liggen dus ook interessante opportuniteiten voor investeerders.

 

Inviva is op zoek naar investeerders om vakantieparken in de Ardennen uit te bouwen. Heeft u interesse om de krachten te bundelen en een uniek project te realiseren? Dan zijn wij de partner die u zoekt.

Investeren in vakantiepark

Investeerders gezocht voor vakantieparken

Inviva is een ervaren vastgoedspecialist die kan teren op een uitgebreide expertise om het potentieel van een project in te schatten. Als u wenst te investeren in een vakantiepark, zal u rekening moeten houden met een aantal aspecten die een grote impact hebben op de rentabiliteit van uw investering.

Inviva voert een doorgedreven onderzoek naar de omgeving, want de locatie van een vakantiepark speelt een uiterst belangrijke rol.

Als investeerder bent u op zoek naar kwaliteit en daar staat Inviva garant voor. Wij stellen hoge kwaliteitseisen bij de uitvoering van onze projecten en bouwen steeds volgens de energiezuinige normen.

U kan als investeerder ook inspraak krijgen in de uitwerking van een vakantieparkproject. Daarbij kan u op ons advies, met onze begeleiding en creativiteit geven wij vorm aan uw dromen.

Bouwgrond voor vakantiepark

et zoals bij andere vastgoedrealisaties, begint het creëren van een vakantiepark met de aankoop van een geschikt stuk grond. Wij zijn steeds op zoek naar een interessante bouwgrond voor projectontwikkeling, maar voor het uitbouwen van een vakantiepark zijn er specifieke vereisten.

De omgeving en locatie zijn belangrijk, maar ook vergunningen zijn cruciaal want die bepalen welke mogelijkheden er zijn. Omdat u als investeerder al deze elementen niet over het hoofd mag zien, stellen wij onze expertise ter beschikking. Wij zorgen voor een succesvolle realisatie van A tot Z.

Bent of kent u de eigenaar van een bouwgrond die een verkoop overweegt? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag op locatie de mogelijkheden bekijken en gaan snel over tot een correct bod indien de grond geschikt is voor de uitbouw van een vakantie- of recreatiepark.

Bent u geïnteresseerd in onze manier van werken en wil u de unieke troeven van een investering in vakantieparken ontdekken? Wij lichten u tijdens een persoonlijk gesprek graag toe waarom Inviva de investeringspartner op uw maat is.