Scroll Top

Dilbeek – Exclusief wonen

Exclusief nieuwbouwproject in centrum Dilbeek
in vastgoed investeren
Video afspelen

In het centrum van Dilbeek, op een domein van bijna 1 hectare ligt “Park Bloemendal”. Haar ligging is uniek: in een prachtige privatieve parktuin (met zwemvijver), welke garant staat voor privacy en rustig wonen. Het centrum van Dilbeek met haar kasteel, winkels en horeca is op wandelafstand. Door deze unieke combinatie heeft Park Bloemendal geen gelijke. 

Contactformulier Bloemendal Dilbeek
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Slechts 3 van 18 appartementen beschikbaar

Het project bestaat uit 18 zeer ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een aangenaam zeer ruim terras en zicht op de groene omgeving. De duplexappartementen genieten van een binnenpatio. Er is een grote ondergrondse garage met 2 parkeerplaatsen per wooneenheid, een fietsenkelder, gewone kelder en een fitnessruimte met buitenruimte.

De veiligheid  wordt voorzien via hekwerk, automatische schuifpoort, videoparlofonie en camerabewaking. Er worden ruime afwerkingsbudgetten voorzien en er is de mogelijkheid om de appartementen te personaliseren en persoonlijk af te werken. 

exclusief wonen dilbeek
M_Cam_007_Post_LightMix-Interactive
Oog op milieuvriendelijke toekomst

De appartementen worden opgetrokken met het oog op een milieuvriendelijke toekomst: Er wordt gebruik gemaakt van geothermie met een warmtepomp voor cv en warm water. Lage temperatuurverwarming met vloerverwarming maar ook met passieve koeling. Zonnepanelen per appartement alsook voor de gemeenschap. Verluchtingssysteem met aanvoer van gefilterde, verse lucht en recuperatie van de restwarmte van de afgevoerde lucht.

Enkele beelden van Bloemendal Dilbeek
INVIVA

Onze focus ligt voornamelijk op de Belgische markt, maar ook internationale projecten en opportuniteiten worden onder de loep genomen en met veel interesse geëvalueerd. Bekijk zeker even onze afgewerkte projecten of neem meteen contact op om de mogelijkheden te ontdekken!