Over Inviva

INVIVA is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2015 door de zaakvoerders Frederic De Medts en Christophe De Wit werd opgericht. De naam INVIVA staat voor INVesteren IVAstgoed.

INVIVA is weliswaar een jong bedrijf, maar het is een vastgoedspecialist met ervaring. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de Belgische markt, maar ook internationale opportuniteiten worden door ons met evenveel interesse geëvalueerd.

We prospecteren en selecteren zelf de ideale projectgronden en werken het volledige concept uit. INVIVA gaat voor hoge kwaliteit: zowel in ontwerp, de uitvoering en de aflevering van de projecten als in de relatie met potentiële kopers en klanten.

Bovendien hebben klanten zelf nog inspraak in de afwerking en indeling van hun toekomstige woonst. Investeerders kunnen dan weer gebruik maken van de diensten van onze verhuurafdeling die, indien gewenst, kan instaan voor de verhuur van uw investeringsvastgoed, waardoor u als koper investeert zonder zorgen.

Door deze totaalaanpak blijven we in volle expansie.

De kernbegrippen die INVIVA daarbij hanteert zijn wonen, beheren en innoveren. INVIVA is actief als vastgoedbeheerder én als projectontwikkelaar. Onze kernbegrippen worden elke keer opnieuw afgetoetst voor die beide facetten van de vastgoedmarkt.

Bouwen is complex. Het is meer dan de keuken of vloerbekleding kiezen. Wij hebben er ons vak van gemaakt en volgen voor u de nieuwe technieken, producten en regelgeving. Wij maken uw droomhuis waar, en dat zonder slapeloze nachten. Het enige dat u nog hoeft te doen is verhuizen!

Bekijk onze projecten of contacteer ons voor meer informatie.